שוקולד: חוויות קולינריות, רקמות הטעם, והסודות שבכמה גרם
יום ה׳, 04 ביולי
|פתח תקווה
במכללת מדיטבע בכתובן קפלן 42 פתח תקווה (בתוך בית ספר ברנקו וייס)
זמן ומיקום
04 ביולי 2024, 16:30
פתח תקווה, קפלן 42, פתח תקווה, 4921002, ישראל
פרטי האירוע
שוקולד: חוויות קולינריות, רקמות הטעם, והסודות שבכמה גרם
מועד ההרצאה:
4.7.24 יום חמישי בין השעות 16:30-18:00
במכללת מדיטבע בכתובן קפלן 42 פתח תקווה (בתוך בית ספר ברנקו וייס)
תיאור ופרטים
מי לא אוהב את הממתק המופלא: השוקולד??
ספרים, סרטים, מתכונים ומסורות התפתחו סביבו,
אך האם ידעתם כי:
השוקולד מופק לפחות משלושה צמחים שונים?
הקקאו הוא סופר-פוד בעל איכויות תזונתיות בריאות במיוחד?
נפוליאון היה מכור לשוקולד? (כמו רבים וטובים אחרים...)
מוזמנים להרצאה בה נלמד על קסם השוקולד,
על יתרונותיו הבריאותיים וכן נכיר סוגים שונים של שוקולד,
כולל תחליפים לא פחות טעימים ובריאים.
מנחה: שושי הרץ – אשת טבע, בעלת תואר שני, מרצה בתחומי המדע, הטבע והבריאות.
נטורופתית ומטפלת מוסמכת בתזונה, צמחי מרפא, ארומתרפיה ועוד.
מנהלת את "מתנות מן הטבע", עבדה במגוון תפקידים בחברה להגנת הטבע ובמשרד החינוך.
מחיר מיוחד: 30 ₪ בלבד
*מספר המקומות מוגבל